Bouwbedrijf Boven-Leeuwen

Stam Totaalbouw

Bouwbedrijf in Boven-Leeuwen

Wanneer u zoekt naar een breed gespecialiseerd bouwbedrijf in Boven-Leeuwen en omgeving, hoeft u niet meer verder te zoeken. U heeft Stam Totaalbouw namelijk al gevonden. U bent bij mij aan het juiste adres wanneer u zoekt naar een vakman in de houtskeletbouw of voor uw dakwerk. Al vele klanten heb ik mogen voorzien van onder andere een prachtig nieuw buitenverblijf of van nieuwe zinken dakgoten. Uw project is bij mij altijd maatwerk, omdat geen enkele klus hetzelfde is. Na goed overleg met u ga ik pas aan de slag. Dit om een goede samenwerking te blijven behouden en uw proces vlekkeloos te kunnen afronden.

Stam Totaalbouw

Specialist in houtbouw

Als u kiest voor Stam Totaalbouw, weet u zeker dat uw project in veilige handen is. Ik werk enkel met de beste kwaliteit aan producten en u kunt zelf een keuze maken uit verschillende materialen, onderdelen en kleuren. De kwaliteit is hierin altijd gewaarborgd. Wanneer het project is uitgevoerd, besteed ik altijd speciale aandacht aan de afwerking van alle producten. Alle wanden, vloeren, hang- en sluitwerk en overige accessoires zal zorgvuldig door mij worden afgewerkt, want dat is waar ik voor sta. En natuurlijk staat service bij mij hoog in het vaandel, daarom laat ik u direct thuis voelen in uw nieuwe verblijf door het ontwerpen van een 3D tekening. Zo krijgt u een perfect beeld van hoe het project zal worden.
Specialist in houtbouw
Specialist in dakwerken

Stam Totaalbouw

Uw partner in dakwerken

Voor het laten uitvoeren van dakwerken, heeft u met mij ook de juiste persoon gevonden. Ik heb een brede ervaring met het uitvoeren van gespecialiseerde dak- en zinkwerken, voor zowel nieuwbouw als renovatie. U kunt hierbij denken aan zinken dakgoten, maar ook aan kilgoten en deklijsten. Mocht u een overzicht willen zien van de door mij uitgevoerde projecten, verwijs ik u graag door naar mijn portfolio.

Neem contact op

om uw project bespreken?

Dat kom ik heel graag doen! Aan de hand van uw doelen en wensen gaan wij gezamenlijk besluiten hoe het project aangepakt gaat worden. U kunt mij vanzelfsprekend vragen om u te adviseren bij de uitvoering van het project. Bel mij gerust op en dan maken we snel een afspraak!